Z vami smo do vključno 30.4. zato pohitite z naročili 📦 🧑‍💻
Z vami smo do vključno 30.4. zato pohitite z naročili 📦 🧑‍💻
Nudimo LED osvetlitev po meri

Nudimo LED osvetlitev po meri

Pohištvena LED osvetlitev je danes pogosta izbira za ustvarjanje vzdušja, funkcionalnosti in sloga v različnih prostorih. 

LED osvetlitev najdemo že skorajda v vsakem pohištvu. Osvetlitev kuhinjskega pulta, ambientalna osvetlitev kopalniške niše ali garderobne omare, funkcionalna osvetlitev stopnišča, to je le nekaj primerov uporabe prilagojene LED osvetlitve, ki vam jih lahko ponudimo.

Izdelamo vam linijska svetila poljubnih dimenzij pripravljena za enostavno montažo in priklop na električno omrežje. 

Nekaj naših dosedanjih projektov:

  • delovna osvetlitev površine kuhinjskega pulta:
Stranka je v prvi vrsti želela dodatno osvetlitev kuhinjskega pulta saj stropna osvetlitev kuhinjskega prostora ni zadostovala. Poleg tega je izrazila željo da zapolnimo motečo vrzel med visečimi omaricami in steno. Izbrali smo sledeče komponente:

Zaradi specifike vgradnega mesta smo svetilko montirali v dveh delih, ki sta bila med seboj povezana, in jo preko kabla z EURO vtikačem priklopili na vtičnico v sosednjo omarico, kjer je že bila priklopljena kuhinjska napa. 

  • ambientalna osvetlitev lesenih stopnic:

ambientalna-osvetlitev-stopnic

V vnaprej pripravljen utor na vsaki izmed 16-ih stopnic smo vgradili aluminijast profil z LED trakom in uredili povezavo s pripravljeno inštalacijo. Uporabili smo naslednje komponente:

Dotična stranka je osvetlitev stopnišča načrtovala že vnaprej zato je bila montaža enostavnejša. V primeru naknadne vgradnje bi bila montaža bistveno bolj zahtevna hkrati pa tudi manj estetska saj bi bili primorani uporabiti profil za nadgradno motažo, moteča pa bi bila tudi vsa inštalacija, ki je ne bi mogli v celoti vgraditi v same stopnice. 

  • ambientalna osvetlitev dnevnega prostora:

ambientalna-LED-osvetlitev

Stranka si je zaželela funkcionalno popestriti steno v dnevnem prostoru, kjer je montiran televizor. Mizar je pripravil lesene panele z distančniki, ki omogočajo različne odmike posameznega panela od stene. Na posamezen panel smo montirali aluminijaste letvice, ki poskrbijo za odvajanja toplote od LED traku. S tem v prvi vrsti poskrbimo za daljšo življensko dobo LED traku kot tudi za bolj trdno montažo kot če bi trak nalepili direktno na lesene panele.

Pri projektu smo uporabili:

Ne glede na to, ali želite izpopolniti kopalnico, kuhinjo, garderobno omaro ali strop iz mavčnih plošč, smo pripravljeni ustvariti prilagojen projekt LED osvetlitve, ki se prilega vašemu prostoru in osebnemu stilu.

Sodelujemo s strankami v vseh fazah projekta - od svetovanja in načrtovanja do namestitve in vzdrževanja. 

Vabimo vas, da nas kontaktirate za uresničitev vaših individualnih projektov LED osvetlitve. Naša ekipa bo z veseljem prisluhnila vašim idejam, vam svetovala in ustvarila edinstveno svetlobno rešitev, ki bo izpopolnila vaš prostor.

Prejšnji članek KOLEKTIVNI DOPUST
Naslednji članek S kabelsko uvodnico do dodatnih električnih priključkov

Komentiraj

Komentarji bodo pred objavo pregledani

* Obvezna polja

{"one"=>"", "other"=>""}