Z vami smo do vključno 30.4. zato pohitite z naročili 📦 🧑‍💻
Z vami smo do vključno 30.4. zato pohitite z naročili 📦 🧑‍💻
S kabelsko uvodnico do dodatnih električnih priključkov

S kabelsko uvodnico do dodatnih električnih priključkov

Ob poplavi elektronskih naprav, ki za delovanje potrebujejo električno napajanje, nam čedalje pogosteje zmanjka polnilnih mest. Bodisi na pisalni mizi, kuhinjskem pultu ali nočni napravi pa imamo posledično tudi precej polnilnih kablov, ki niso ravno sinonim urejenosti in estetike. 

Spodaj predstavljamo primer enostavne rešitve kako smo z montažo pokrova za kable prišli do dveh prostih vtičnic, hkrati pa smo s kuhinjskega pulta pospravili nepotrebne kable.kabelska-uvodnica-bachmannElektrične kable od grelnika vode, mešalnika in opekača smo preko kabelske uvodnice speljali pod kuhinjski pult, v predalu spodaj pa vse tri naprave priključili na klasičen podaljšek in priključili na vtičnico, ki se skriva za predali. 

Montaža je enostavna in primerna tudi za domačega mojstra. V primeru okrogle uvodnice potrebujete kronsko žago ustreznega premera, v kolikor pa želite uvodnico kvadratne ali pravokotne oblike pa uporabite vbodno žago. 

Celotno ponudbo kabelskih organizatorjev in drugih pripomočkov za organizacijo kablov najdete na  povezavi: https://prirocen.si/collections/organizacija-kablov

Prejšnji članek Nudimo LED osvetlitev po meri
Naslednji članek Montaža pohištvene vtičnice

Komentiraj

Komentarji bodo pred objavo pregledani

* Obvezna polja

{"one"=>"", "other"=>""}